Romania 4.0: Despre fondurile europene, provocările si șansa României pentru dezvoltarea economiei

În curand România va beneficia de 30 de miliarde de euro prin PNRR. Invitatul de astăzi la România 4.0 este Emanuel Botezatu, Marketing Manager la RCG Consulting Group.

Romania 4.0: Când scăpăm complet de birocrația din România

Când scăpăm complet de birocrația din România? Ce este 5G și la ce ne poate ajuta? Răspunsurile la aceste întrebări dar și multe altele le aflăm de la Sabin Sărmaș - deputat și președinte al comisiei pentru tehnologia infomației și comunicațiilor și Oliviu Matei - profesor și CEO al companiei Holisun.

Romania 4.0: Digitalizarea cluburilor de investitori

Emisiunea Romania 4.0 este o emisiune creata de Napoca FM in parteneriat cu compania de cercetare și dezvoltare în IT-Holisun si ne propunem sa aducem in prim plan exemple pozitive din partea instituțiilor și companiilor Românești care au decis sa implementeze diferite soluții digitale pentru creșterea performanței.

Invitatul de astăzi este Paul Maior - președinte Invest Club.

Inițiativa Smart Village - 356 primării consultate

Alături de prietenii nostri de la Asociația Română pentru Smart City vă prezentăm datele unei largi consultări administrative în mediul rural.In cadrul acestei emisiuni, Oliviu Matei , CEO Holisun va prezenta soluții pentru aceste comunități.

Aceste website folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.