Termeni și condiții privind utilizarea platformei online de prezentare AIDA

Informații generale

Platforma online de prezentare AIDACRM.COM cuprinde orice fel de informații (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logo-uri, reclame), care constituie conținutul platformei online de prezentare, proprietatea companiei HOLISUN. Orice preluare a conținutului (integrala sau parțială) în alte scopuri decât în interes personal este sancționată de legislația privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informațiile oferite în cadrul prezentului site sunt în limba romana, fară a exclude prezentarea acestora și în alte limbi. Contractul de vânzare se încheie în limba romana.

Accesarea și/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiții și vă obliga la respectarea acestora.
Orice informație privitoare la contractul încheiat intre dvs. și HOLISUN se vă stoca pentru un timp limitat și vă fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Orice comanda confirmata implica vânzătorul și consumatorul - persoana fizica/juridica într-un contract la distanta.

Contractul la distanta este încheiat intre HOLISUN, în calitate de vânzător și un consumator - cumpărător, în cadrul prezentului sistem de vânzare organizat de către HOLISUN, utilizând în mod exclusiv, înainte și la încheierea acestui contract, tehnica de comunicație la distanta cuprinsa în platforma de prezentare, email, comunicații electronice, etc;

Momentul încheierii contractului la distanta cu persoana fizica/juridica, respectiv, al încheierii contractului de vânzare cu persoana juridica, îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda/solicitarea sa.

Pentru orice eroare survenita în transmiterea de către dvs. a datelor necesare prelucrării comenzii plasate, aveți la dispoziție adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ulterior prelucrării comenzii de către HOLISUN, nu ne asumam răspunderea decurgând din transmiterea de către dvs. a datelor eronate.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte, vă rugam să consultați legislația specifica afișată pe site-ul ANPC, secțiunea "Acte normative".

Prevederile prezentului contract la distanta se completează și cu legea 365/2002 privind comerțul electronic republicata și modificata și cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

 

Definiții ale prezentului document:

HOLISUN accepta încheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice și se obliga, astfel, să repecte legislația aplicabila încheierii, validității și efectelor juridice ale acestor contracte. În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoana care vizitează și/sau interacționează cu site-ul HOLISUN;

VÂNZĂTOR: HOLISUN cu sediul în Baia Mare, str. Carbunari nr. 8, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J24/573/2001 și având RO 14184124, nr. telefon: +40262226778, denumita în continuare HOLISUN.

CUMPĂRĂTOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plasează o comanda/solicitare în platforma online www.aidacrm.com și care a acceptat termenii și condițiile prezentului contract la distanta.

PLATFORMA ONLINE DE PREZENTARE: pagini web aparținând HOLISUN care se afla la adresa www.aidacrm.com, prin intermediul căruia cumpărătorul are acces la informații privind produsele oferite spre vânzare de către HOLISUN.

BUNURI: produse puse la dispoziția cumpărătorului spre vânzare de către vânzător prin intermediul platformei online www.aidacrm.com.

COMANDA ONLINE: comunicare online dintre vânzător și cumpărător, prin care cumpărătorul intenționează să achiziționeze/solicite bunuri de la vânzător, pe care acesta din urma este de acord să le livreze, iar cumpărătorul este de acord să le plătească.


Obligații ale vânzătorului:

Vânzătorul pune la dispoziția cumpărătorului, în mod gratuit, informații profesionale cu privire la produsele și serviciile sale, pentru a atinge finalitatea menționată în comanda/solicitarea online. Conținutul publicat în platforma online de prezentare www.aidacrm.com are caracter orientativ și prezinta informații despre produsele comercializate de acesta, precum și alte date considerate de HOLISUN că fiind de interes pentru CUMPĂRĂTORI.

HOLISUN este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra platformei online de prezentare, respectiv asupra mărcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imaginilor și specificațiilor tehnice.

Caracteristicile produselor și documentație tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispoziție HOLISUN și oferă suportul tehnic pentru afișarea lor.

În vederea derulării contractului la distanta în bune condiții, HOLISUN, în baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe e-mail sau telefonic, daca în urma interacțiunii cu site-ul acesta completează datele de identificare și contact. Scopul în care vă fi contactat clientul este de a solicita în mod expres orice informație pentru ducerea la bun sfârșit a procesului de comanda online.
La solicitarea și cu acordul consumatorului, HOLISUN poate recomanda cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate și la un preț echivalente sau superioara cu cele solicitate în prima comanda. Comanda inițială se considera anulata la data confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

Toate tarifele aferente bunurilor din platforma online de prezentare sunt exprimate în lei (RON) și nu includ T.V.A.

Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.

În vederea optimizării serviciului de comenzi online, www.aidacrm.com își rezerva dreptul de a restricționa accesul clienților la anumite facilitați ale platforma online de prezentare, cum ar fi imposibilitatea finalizării unei comenzi online daca clientul nu și-a creat cont de utilizator.

Din motive întemeiate, ce țin de prejudicii aduse companiei, www.aidacrm.com poate restricționa accesul unor clienți la anumite facilitați puse la dispoziție în platforma online de prezentare, cum ar fi modalitățile de plata și livrare. Pentru mai multe detalii specifice, ce țin de motivele care au dus la luarea acestor masuri, clienții în cauza se pot adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Dreptul de proprietate intelectuala

Conținutul site-ului www.aidacrm.com incluzând, dar fară a se limita la însemnele grafice, denumirile, mărcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului și a companiei HOLISUN, simboluri, imagini, texte, fișiere multimedia) sunt proprietatea HOLISUN și nu pot fi preluate și/sau folosite fară acordul prealabil scris al proprietarului.

Vizitatorii prezentului site au posibilitatea de a copia informații de pe acest site, pentru a le folosi doar în scop personal, non-comercial și fară a le șterge sau a modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site în alte scopuri decât de informare, respectiv utilizare în calitate de client, este strict interzisa.

Prin accesarea acestui site, vizitatorii sunt de acord că orice denumire, logo, marca comerciala sau marca de servicii, texte, documente și fișiere media prezentate pe acest site sunt deținute de către HOLISUN și nu pot fi utilizate de către utilizator, decât în scop informativ. HOLISUN vă acționă prin mijloace legale daca drepturile de proprietate intelectuala și drepturile de autor sunt încălcate.
În cazul în care www.aidacrm.com conferă Vizitatorului/Clientului dreptul de a utiliza într-un anumit fel conținutul site-ului, acesta îl vă utiliza numai în scopul în care acesta a fost definit și pe o perioada definita în acord.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisă.


Limitarea răspunderii

Prin accesarea site-ului sunteți de acord că utilizarea să se facă pe propria dv. răspundere. www.aidacrm.com nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot apărea că urmare a accesării sau navigării în site sau prin intermediul descărcărilor de date (text, imagini, video sau audio).

De asemenea, www.aidacrm.com nu este responsabil de nicio dauna provocata de viruși, bug-uri, acțiuni umane sau orice defecțiune a sistemului informatic sau orice alte erori, defecțiuni sau întârzieri de comunicații în transmisiile pe dispozitive.

Toate informațiile și materialele conținute pe acest site sunt furnizate în mod gratuit, fară niciun fel de garanție. Sub nicio circumstanță compania HOLISUN nu vă fi responsabila pentru nici-o dauna directa, indirecta, accidentala, speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site și nu vă fi responsabila de orice daune ce sunt rezultat a greșelilor, omisiunilor, întreruperilor, erorilor, defecțiunilor, întârzierilor în funcționare sau transmisie sau orice neîndeplinire de performanta a site-ului.

Prin accesarea site-ului, crearea contului de utilizator și plasarea comenzilor clientul accepta în mod expres și fară echivoc, Termenii și condițiile site-ului și condițiile în care se desfășoară procesul de comanda online, așa cum sunt acestea prezentate pe site.

www.aidacrm.com își rezerva dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile de utilizare a platformei online. Clientul confirmă că acceptă acești termeni și condiții prin bifarea “checkbox-ului” “Sunt de acord cu termenii și condițiile”. Contractul la distanta încheiat se derulează sub termenii și condițiile valabile la data realizării acordului de voințe.


Utilizarea site-ului

În anumite zone ale site-ului vizitatorii pot trimite texte, fișiere, imagini, poze, fișiere video, audio sau alte materiale generate de utilizatori. www.aidacrm.com își rezerva dreptul de a șterge orice conținut generat de utilizatorul care nu respecta termenii de mai jos.

În acest sens utilizatorii se angajează că vor respecta următoarele:

  • să nu trimiță conținut ilegal, defăimător, calomnios, obscen, amenințător, hărțuitor, abuziv, rasist și să nu încalce drepturile de proprietate intelectuala sau alte materiale care ar putea constitui sau încurajă comportamente care ar putea fi considerate infracțiuni;
  • să nu trimiță nici un fel de informație personala sau să încalce confidentialitatea altei persoane fizice indiferent în ce mod, inclusiv prin trimiterea de date personale ale acestora;
  • să nu încarce materiale software pe site, link-uri sau fișiere care conțin viruși, fișiere corupte sau orice alt software similar sau programe care ar putea afecta în mod negativ funcționarea site-ului sau elemente ale site-ului;
  • să nu modifice în nici un fel codul sursa al site-ului sau alte tehnologii sau aplicații intergrate în site, cu excepția cazului în care este autorizat în mod expres în scris de către www.aidacrm.com.

Publicitate și confidențialitate

Cumpărătorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informație cu caracter privat primita de la vânzător, sub sancțiunea obligării acestuia la plata de daune interese.
Vânzătorul își rezerva dreptul a folosi informațiile furnizate de către cumpărător în vederea realizării contractului la distanta.
De asemenea, cumpărătorul nu va face publica niciunei terțe parti nicio informație cu privire la comanda fară acordul scris al Vânzătorului.

Vânzătorul își rezerva dreptul, în baza acordului utilizatorului, de a stoca și folosi în interes propriu, în scopul realizării activităților de marketing, orice informație furnizata de către cumpărător prin intermediul site-ului www.aidacrm.com.
De asemenea el nu vă furniza niciunei terțe parti informațiile primite de la cumpărător, cu excepția partenerilor agreați, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejează aceste date primite de la cumpărător.


Termeni remarketing

În paginile website-ului www.aidacrm.com, prin folosirea unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) și a codului de conversie primite de la Google AdWords sunt colectate cookie-uri.
Un internet cookie este un fiser de mici dimensiuni, format din litere și numere, care vă fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informații personalizate utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorului o experiență plăcuta de navigare și susțin eforturile www.aidacrm.com pentru a oferi anunțuri publicitare relevante bazate pe preferințele utilizatorului.
Eticheta pentru remarketing Google colectează cookie-uri pentru a afișă anunțuri în website-urile rețelei Google Display și în Google Search. Atunci când utilizatorii vizitează o pagina a website-ului care conține un remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords folosește aceste cookie-uri pentru a afișă anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile site-ului www.aidacrm.com.

În cazul în care vizitatorii site-ului www.aidacrm.com nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, aceștia pot dezactiva afișarea anunțurilor prin Managerul preferințelor anunțurilor. Partenerii noștri nu vor colecta informații personale cum ar fi nume, adresa de e-mail, adresa poștală sau număr de telefon. În cazul în care vizitatorii site-ului www.aidacrm.com nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de către partenerii noștri de publicitate, aceștia pot dezactiva afișarea anunțurilor. Mai multe detalii aici.


Forță majora

Forță majora (eveniment imprevizibil, incontrolabil și inevitabil ce afectează derularea contractului) exonerează de răspundere partea care o invoca.

Litigii. Legea aplicabilă

Relațiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila vă fi trimis spre soluționare instanțelor competente.

 

Află mai multe despre: 

Aceste website folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.